Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO U Nedelišću održan susret profesionalnih vozača, po prvi puta i žene vukle kamion
Korina Ban

TRUCK SHOW OF MEĐIMURJE

VIDEO I FOTO U Nedelišću održan susret profesionalnih vozača, po prvi puta i žene vukle kamion

Također, prvi puta u povijesti održavanja ovog natjecanja na međimurskom tlu sudjelovala je i ženska ekipa pod nazivom Šoferske mačke, a koju su činile Vedrana Todorović, Spomenka Strahija i Kristina Balent

Smotra posebno uređenih vozila, ušminkanih grdosija na kotačima koje s utovarom teže i 40 tona, održana je u subotu, 15. lipnja na tradicionalnom susretu profesionalnih vozača kamiona Truck Show of Međimurje. 

Susret profesionalnih vozača kamiona Truck Show of Međimurje Fotogalerija

Svoje tegljače ukrašene led lampicama, priznanjima, oslikanim interijerom i kromiranim ukrasima, sudionici su ove godine izlagali od 12 sati u Nedelišću, kod benzinske postaje Formula V gdje je najviše pažnje izazvala dodatna oprema koja mijenja izgled vozila, a ideje vozača su doista nepresušne. 

Ljubitelji oktana iz Međimurja i šire ovog su poslijepodneva u najvećem broju ipak okupili kad je započeo najpoznatiji dio Truck showa Međimurje - sportsko natjecanje u vuči kamiona u kojoj je sudjelovalo 12 tročlanih ekipa.

Najbolje rezultate ostvarila je ekipa pod nazivom Majnić Team koji su tegljač preko cilja odvukli za 20,88 sekundi, na drugom mjestu slijedi Denis Trans sa 21,44 sekunde, dok je treće mjesto pripalo ekipi Convoy koji su put prešli u 21,8 sekundi.

Također, prvi puta u povijesti održavanja ovog natjecanja na međimurskom tlu sudjelovala je i ženska ekipa pod nazivom Šoferske mačke, a koju su činile Vedrana Todorović, Spomenka Strahija i Kristina Balent. Sa svojih 22,44 sekunde smjestile su se na šesto mjesto.

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci