Američka glazbena zvijezda Trevor Dahl svirao u POU Čakovec

Pučko otvoreno učilište Čakovec je u subotu iznenadilo svoje polaznike Škole sviranja gitare. Na satu sviranja posjetio ih je Trevor Dahl, mladi talentirani glazbenik iz SAD-a. Dolazak je organizirao Hrvoje Horvatić uz pomoć Hrvatske udruge glazbenika (HUG), predavač u Školi sviranja gitare.

Trevor je odsvirao polaznicima par svojih pjesma i onda im je pokazivao načine sviranja i hvatanja akorda, a na kraju su se svi polaznici fotografirali s njim. Iako u nas relativno nepoznat u Americi gradi ozbiljnu karijeru, a ovo mu je prvo europsko gostovanje. Trevorov bend  se zove Plug in Stereo i prvi koncert u Europi svira u utorak u klubu Rogoz u Varaždinu.


Iza Plug in Stereo benda, krije se mladi američkog singer/songwriter wonderkid Trevor Dahl. Iako ima samo devetnaest godina, Dahl je već poznato ime na glazbenoj sceni u Sjedinjenim Američkim Državama u kojima već neko vrijeme strpljivo gradi ozbiljnu karijeru.

Stoga ne čudi da u džepu ima ugovor s velikim izdavačem (Atlantic records), a rezultat toga je i hvaljeni ovogodišnji debitantski album najpoznatiji po romantičnom radijskom hitu “Oh Darling!” koji na YouToubeu ima više od 15 milijuna pogleda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije