POU Čakovec obilježilo Tjedan cjeloživotnog učenja

Pučko otvoreno učilište Čakovec sa svojim partnerima organiziralo je niz aktivnosti tijekom 6. Tjedna cjeloživotnog učenja.

U suradnji za Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnom službom Čakovec i Centrom za socijalnu skrb Čakovec organizirali su radionice “Zašto učiti”, namijenjene nezaposlenim osobama bez završene osnovne škole, sa ciljem promoviranja završavanja osnovne škole u sustavu obrazovanja odraslih na kojima je sudjelovao veliki broj pripadnika romske nacionalne manjine koji su bili i ciljana skupina.

Promocija škole sviranja gitare okupila je desetak zainteresiranih polaznika sa svojim roditeljima, koji su bili iznimno zadovoljnim viđenim. Održali su dvije radionice stranog jezika za predškolsku dob u vrtiću Bambi u Čakovcu na kojima je sudjelovalo 50 djece. U suradnji s Udrugom tjelesnih invalida održane su keramičke radionice te prezentacija radova u Čakovcu.

Polaznici Likovne organizacije Likovnog kluba Paleta iz Zagreba održali su izložbu umjetničkih radova na kojoj se okupio zavidan broj zainteresiranih, a u suradnji sa HZZ-om Čakovec održan je okrugli stol na temu Učiti ili ne učiti pitanje je sad.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije