U Prelogu se obilježava Svjetski dan oralnog zdravlja

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog društva za dječju i preventivnu stomatologiju u subotu, 15. rujna u 10.00 sati na Trgu slobode ispred Doma kulture Grada Preloga, održat će se manifestacija povodom Svjetskog dana oralnog zdravlja u organizaciji mr.sc. Marije Godina, dr.med.dent.

Edukacija dječje populacije i edukacija odraslih održat će se putem edukativno-likovnih radionica. Sve tehnike i znanja pokazuju se na igračkama i didaktičkim modelima. Po prvi puta u Međimurju prezentirat će se djeci i odraslima ITOP-a radionica što znači individualno trenirala oralna preventiva.

Ova manifestacija je preventivnog karaktera te njome želimo ukazati na važnost prevencije dentalnih, parodontnih i oralnih bolesti. Čitavu manifestaciju prati zabavni program uz Zubić vilu, Grica i Greca.

U manifestaciju se uključuju  Dječji vrtić “Fijolica” Prelog sa područnim vrtićima u Cirkovljanu i Draškovcu, Osnovna škola Prelog, Dječji vrtić “Ružica” iz Goričana, doktori dentalne medicine, studenti dentalne medicine, dentalni asistenti i medicinske sestre te Grad Prelog i Turistička zajednica Grada Preloga.

Dođite u što većem broju jer vesele se vašem dolasku kako bi zajedno kroz radionice, igru i pjesmu proslavite Svjetski dan oralnog zdravlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije