Vijesti / Društvo
Društvo
CD humanitarne udruge Fijolina

CD humanitarne udruge Fijolina "Fijolina i Ivač pjesme u odjelu i kravati"

Udruga Fijolina je od kolovoza prošle godine do ožujka ove intenzivno radila na snimanju CD-a "Fijolina i Ivač pjesme u odjelu i kravati"!


Novi CD će se poklanjati donatorima Udruge, sve pjesme otpjevao je Ivan Škvorc-Ivač, a snimano i miksano u studiju "Cool" u Prekopa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


"Hvala svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog izuzetnog glazbenog CD-a. Pjesme je odabrao Zlatko Korbelj-Zujo. Mnogo hvala Dariju Damjnu na pomoći u rješavanju tehničkih problema vezano za kompjutor. Hvala Dubravku Lesaru na fotografiji koja će biti na naslovnici, Senki Vadlja, Ljiljani Marcinjaš, obiteljskom domu Bogar, maloj Lani, a posebno Renati koja je preslušavala svakodnevno pjesme koje su bile dovršene. Hvala Sandri Nedeljko na organizaciji promocije koja će biti u "Mamici" u Pušćinama 21. ožujka 2013. s početkom u 18 sati" - zahvalio se predsjednik Udruge Fijolina Nenad Peršak.


Udruga Fijolina i dalje nesebično pomaže dijeci i treba vašu pomoć, kako biste bili sigurni da je novac stigao u prave ruke, svoju donaciju možete pratiti na stranici www.fijolina.hr. Svi koji ste zainteresirani da svojim volontiranjem ili idejama pomognete u prikupljanju donacija, molimo da jave na email fijolina@fijolina.hr.

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci