Završna svečanost Dječjeg vrtića u Šenkovcu

Vrapćići na jesen postaju prvašići!

U utorak, 12. lipnja 2012. nešto iza 17 sati, iz dječjeg vrtića Vrapčić iz Šenkovca orila se pjesma i dječji smijeh. Razlog tome bila je završna svečanost u čast vrtićkih skupina: Ptičice, Iskrice i Elmeri.

U prepunoj dvorani, pred svojim roditeljima, bakama, djedovima, braćom, sestrama i ostalim gostima, djeca su prikazala djelić onoga što su uvježbavala i radila tijekom cijele godine. Program je započeo himnom “Vrapčići” koju je napisao i uglazbio Žarko Skok, a nastavio se pozdravnim govorom ravnateljice Snježane Karadža, zatim vježbama opuštanja, stihovima i pjesmom te igrama u tri grupe s roditeljima.

Vrhunac večeri bila je završnica gdje su djeca otplesala valcer sa svojim roditeljima, a poslije toga vrtićkim maturantima ravnateljica vrtića je uručila “diplome”. Bilo je tu i suza. Što od strane ponosnih roditelja, što od strane teta i mališana zbog rastanka.

No, na kraju sve je završilo sa veseljem, pjesmom, plesom i smijehom, a osamnaestero mališana svojim je nastupom dokazalo da su dovoljno zreli da na jesen vrtić zamijene školskim klupama.

Posebne pohvale zaslužuju tete – Elma Polanec, Snježana Karadža, Darinka Rambrot, Ružica Benčić, Melita Pergar i Ivana Krajačić koje su uložile mnogo truda, ljubavi i strpljenja  kako bi djeca dobila dobre temelje za prelazak u novo razdoblje njihova života.

Zato, Huzjak Leona, Makarić Ana Marija, Petek Ema, Podgorelec Lucija, Preložnjak Karlo, Varga Dina, Vodopija Leon, Zadravec David, Borak Petar, Furdi Sven, Horvat Marta, Krištofić Nikola, Munda Žana Marie, Požgaj Gloria, Suvajac Andro, Vrčić Barbara, Vuk Lovro i Zaspan Jelena želimo vam svu sreću u novom, školskom razdoblju vašega života!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije