KLUPSKA IZLOŽBA

FOTO Šenkovec ugostio glamuroznu izložbu Rottweilera: istaknuta pasmina dobiva svoj prostor u Međimurju

Danas, na igralištu NK Šenkovec, ljubitelji pasa i zaljubljenici u Rottweilere okupili su se na klupskoj izložbi posvećenoj izuzetnoj pasmini

Već od 10 sati, igralište je bilo ispunjeno rottowima, dok su njihovi vlasnici i posjetitelji uživali u velikom događaju.

Na samom početku, načelnik općine Šenkovec, Robert Meglić, izrazio je svoje zadovoljstvo zbog održavanja izložbe u njihovom kraju. Kako je istaknuo, ideja o organizaciji izložbe Rottweilera odmah je naišla na njegovu podršku, budući da takva događanja nisu česta u Međimurju.

Jedni od organizatora, Robert i Dubravka Mikac iz Mihovljana, izrazili su svoje oduševljenje što im je pružena prilika da organiziraju glamuroznu izložbu u Šenkovcu.

Istaknuli su da je ovo prva izložba pasa u ovom kraju u posljednjih 30 godina te su dodali da je jedan od ciljeva događaja promicanje pozitivne slike o Rottweilerima.

Naglasili su da, iako se često smatraju opasnim i agresivnim, uz pravilnu edukaciju i trening, Rottweileri postaju divni ljubimci i ugodne velike maze.

Sutkinja događaja, Teodora Pejović, također je izrazila svoje zadovoljstvo zbog sudjelovanja na ovom natjecanju te je poželjela sreću svim sudionicima.

Naslovi i kandidature za koji se dodjeljuju na izložbi: mladi klupski prvak, mlada klupska prvakinja, klupski prvak, klupska prvakinja, najljepši par, najljepša uzgojna skupina, najljepša skupina potomka, CAC HR, R CAC HR, prvak razreda mladih i prvak pasmine BOB.

Za sve one koji još nisu stigli, još uvijek postoji prilika da posjete izložbu i natjecanje, koje će biti otvoreno tijekom cijelog dana. Pozvani su da zavire u svijet Rottweilera i upoznaju se s ljepotom i posebnostima izuzetne pasmine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije