duh doma i tradicije na čakovečkoj tržnici

DOMAĆE JE DOMAĆE Jasminka Križan sa svojom tjesteninom vraća nas okusima djetinjstva

Domaća tjestenina OPG-a Križan ne samo da osvaja svojim autentičnim okusom već i oživljava tradiciju i običaje pripreme hrane

U svijetu brze hrane i industrijske proizvodnje, posegnuti za pravom domaćom tjesteninom često je poput vraćanja korijenima i okusima djetinjstva. Jedna takva priča o pravoj domaćoj tjestenini dolazi iz OPG-a Križan iz Šenkovca, gdje se njeguje tradicija i ljubav prema domaćoj gastronomiji.

U današnjem posjetu čakovečkoj tržnici susreli smo Jasminku Križan koja s ponosom predstavlja raznolike vrste tjestenine iz njihove proizvodnje. Od rezanaca za juhu, krpica svih veličina, kašica, širokih rezanaca do mlinci, svaka vrsta je izrađena s pažnjom i puno ljubavi prema zanatu.

Domaća tjestenina OPG-a Križan ne samo da osvaja svojim autentičnim okusom već i oživljava tradiciju i običaje pripreme hrane. Kroz svaki rezanac i svaki zalogaj, osjeti se duh doma i tradicije koje su prenijele generacije obitelji Križan.

“Naša tjestenina nije samo hrana, već priča o našem naslijeđu i ljubavi prema domaćim jelima. Radujemo se što možemo ponuditi kvalitetne proizvode koji će obogatiti stol i vratiti osmijeh na lica naših kupaca”, rekla je Jasminka Križan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije