njihov je dan

OBILJEŽAVAJU SVOJ DAN Spašavaju živote: Oni su najbrži kad nam zatrebaju

Pridružite im se i dajte im podršku

Pridružite se proslavi Nacionalnog dana hitne medicinske službe u utorak, 30. travnja, na nekoliko lokacija diljem Međimurske županije. Tradicionalno obilježavanje ove važne manifestacije bit će prilika da naučite važne tehnike pružanja prve pomoći i saznate više o radu hitne medicinske službe.

– Edukacijski centar Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije u Čakovcu bit će glavno mjesto događanja s početkom u 10:00 sati. U sklopu programa, besplatno ćete naučiti tehnike oživljavanja uz upotrebu AVD-a. Podsjećamo da nije potrebna prethodna najava, stoga slobodno dođite i pridružite nam se.

Isto tako, bit će organizirane aktivnosti na trgovima gradova Čakovec, Prelog, Mursko Središće i ispred ispostave Zavoda u Kotoribi. Program će obuhvatiti edukaciju za sve uzraste, druženje uz informacije o radu Zavoda, edukacije o pružanju pomoći ozlijeđenim ili oboljelim osobama, postupanje prilikom poziva na broj 194, kao i praktične savjete o postupanju u prometu kada naiđete na vozilo hitne pomoći. Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom susretu! – poručuju.

Ne propustite ovu važnu priliku za učenje i edukaciju te nam se pridružite od 09:00 do 11:00 sati na navedenim lokacijama:

  • Edukacijski centar Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije, Ivana Gorana Kovačića 1e, Čakovec
  • Trg Republike u Čakovcu
  • Trg sv. Jakoba u Prelogu
  • Gradskoj šetnici u Murskom Središću
  • Ispred ispostave Zavoda u Kotoribi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije