Započinju Dani Općine Donji Vidovec

Uz sv. Vida, Općina Donji Vidovec u suradnji s udrugama organizira zanimljiv program uz Dane općine. Program je započinje danas priredbom djece iz vrtića i duhovnom obnovom u župnoj crkvi.

U petak se u Župnom dvoru od 16 sati otvara etno izložba, dok će se u 16.30 sati u Domu kulture održati svečana sjednica Općinskog vijeća i otvorenje izložbe likovnih umjetnika i izložbe lovačkih trofeja. Nakon sjednice, u Sportskom parku Kalanica odigrat će se prijateljska nogometna utakmica između veterana NK Vidovčan i liječnika Županijske bolnice Čakovec te odbojkaška utakmica između ekipe žena Donjeg Vidovca i medicinskih djelatnica bolnice.

U subotu, 16. lipnja na odvodnom kanalu HE Dubrava kod Vidovskog mosta ŠRD Mrena u 10 sati  organizira ribičko natjecanje, a od 18 sati slijedi utakmica Vidovčana i Mladosti iz Svete Marije. Nedjeljni dan započinje misnim slavljima u 7.30 i 11 sati,  a uz poznato proštenje kod crkve, od 17 sati prijateljsku utakmicu tog će dana odigrati NK Vidovčan i NK Graničar iz Kotoribe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije