općina nedelišće

OBNOVA DOMA U TRNOVCU Nikola Novak: ‘Sportski dom će u svom novom ruhu zaživjeti na svoju 40. godišnjicu, 2025. godine’

Iako je jedno od manjih naselja Općine, u Trnovcu aktivno djeluje više vrlo vrijednih udruga – Udruga žena Trnovec, DVD Trnovec, a jako je uspješan i nogometni klub

U izgradnji sportskog doma Trnovec prije gotovo 40 godina sudjelovali su svi mještani naselja, a dom je postao središte okupljanja. U nogometnom klubu Trnovec igraju pretežito domaći igrači te su ove godine osigurali plasman u višu ligu što Općini daje dodatan poticaj da krene u revitalizaciju sportskog doma i igrališta Trnovec.
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobrilo je bespovratna sredstva u iznosu od 50 tisuća eura za obnovu sportskog doma Trnovec, omogućavajući tako početak procesa revitalizacije ovog važnog sportskog objekta.


Jedan od ključnih koraka u planiranoj obnovi je energetska obnova, koja će obuhvatiti kako vanjsko tako i unutarnje uređenje. Zamjena stolarije i obnova fasade od važnog je značaja za poboljšanje energetske učinkovitosti i estetskog izgleda sportskog doma Trnovec.


“Izgrađen 1985. godine, sportski dom će u svom novom ruhu zaživjeti na svoju 40. godišnjicu, 2025. godine”, izjavio je načelnik Novak, naglašavajući važnost ovog projekta za lokalnu zajednicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije