ZDRAVI ZUBI

ČAKOVEC ZASJAO OSMIJEHOM Jutro posvećeno dentalnom zdravlju!

Danas je na Trgu Republike u Čakovcu održan inspirativan događaj posvećen promicanju dentalnog zdravlja i njegovanju osmijeha među građanima

Manifestacija “Dan zdravog osmijeha” okupila je veliki broj posjetitelja svih dobnih skupina, pružajući im priliku da nauče više o važnosti oralne higijene i redovitih stomatoloških pregleda.

Organizatori su osmislili bogat program aktivnosti koji je obuhvatio besplatne dentalne preglede, savjetovanja sa stomatolozima, edukativne radionice za djecu o pravilnom četkanju zubi. Također su dijeljeni informativni letci s korisnim savjetima za održavanje zdravog osmijeha.

– Ovo je izvanredna prilika da podsjetimo ljude koliko je važno brinuti se o svojim zubima i desni. Redoviti pregledi i pravilna oralna higijena ključni su za očuvanje zdravlja usne šupljine i općeg blagostanja”, istaknula je dr. Tanja Rosić, stomatologinja koji je u organizaciji ovog događaja sudjeluje već 18 godina.

Posjetitelji su s oduševljenjem sudjelovali u svim aktivnostima te su mnogi iskoristili priliku za savjetovanje sa stručnjacima. Atmosfera na Trgu Republike bila je vesela i poticajna, a osmijeh na licima prisutnih bio je najbolji pokazatelj uspješnosti ovog događaja posvećenog zdravlju i osmijehu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije