Green bike tour: Zajednička vožnja Oriflame-a i SOS dječjeg sela Hrvatska

Oriflame zeleni bicikl svaki prijeđeni kilometar pretvara u kune za SOS Dječje selo Hrvatska

Međunarodna kozmetička kompanija Oriflame i SOS Dječje selo Hrvatska organizatori su “Green bike toura”, zajedničke akcije vožnje zelenog bicikla po hrvatskim gradovima. U vožnji zelenog bicikla mogu sudjelovati svi zainteresirani građani jer će na taj način osigurati veći  novčani iznos za djecu iz Dječjeg sela Hrvatska.

Oriflame-ov zeleni bicikl bit će stacioniran po glavnim gradskim trgovima diljem Hrvatske i brojit će svaki prijeđeni kilometar koji će građani odbiciklirati. Po završetku akcije, Oriflame će svaki prijeđeni kilometar pretvoriti u kune, te će taj ukupni iznos darovati SOS Dječjem selu Hrvatska.

Zajednička vožnja na Oriflame-ovom zelenom biciklu održavat će se petkom, subotom i nedjeljom, počevši od 11. svibnja 2012. godine u Zagrebu na Cvjetnom trgu i sa završetkom u Dubrovniku 27. svibnja 2012. godine.

Green Bike Tour održava se u hrvatskih gradova po rasporedu: Zagrebu, Karlovcu, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Rijeci, Splitu i Dubrovniku.

Raspored vožnje u Čakovcu predviđen je u subotu, 19. svibnja od 10 do 15 sati, a kreće se s Trga Republike. Vožnja Varaždinom je dan ranije od 15 do 20 sati s Franjevačkog trga, a u Koprivnici 20. svibnja od 10 do 15 sati sa Zrinskog trga.

Svaki građanin koji će sudjelovati u ovoj zajedničkoj zelenoj vožnji bit će nagrađen od Oriflame kozmetike, a oni koji će Green Bike Tour pratiti i na Oriflame Facebook stranici imat će mogućnost osvajanja bogatog Oriflame poklon paketa po vlastitom izboru vrijednosti od 1000,00 kuna.

Oriflame i SOS Dječje selo Hrvatska pozivaju vas na zajedničku zelenu vožnju, zabavite se i napravite dobro djelo. Bicikliranjem na Oriflame-ovom zelenom biciklu izravno sudjelujete u pomoći.

Što više prijeđenih kilometara, to više kuna za djecu iz SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Kao socijalno i humanitarno osvještena tvrtka, Oriflame podržava brojne dobrotvorne djelatnosti diljem svijeta i suosnivač je Zaklade za pomoć djeci, a ovom akcijom zelenog bicikla nastavljaju kontinuiranu zajedničku suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska, kako na lokalnoj, tako i na globalnoj razini.

Kompanija također aktivno sudjeluje i sa 4 svjetske organizacije koje su posvećene društvenoj odgovornosti, prirodi i brizi za okoliš (Fairtrade, Eco Cert, Vegan i FSC). S obzirom na ekološku osvještenost tvrtke, Oriflame-ovi proizvodi ne testiraju se na životinjama, bazirani su isključivo na prirodnim sastojcima, prijateljski su za okoliš, a ambalažu je moguće reciklirati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije