U srijedu upis u Registar darivatelja krvotvornih matičnih stanica

U srijedu, 16. svibnja 2012. u prostorima Općine Šenkovec (stara škola) održava se akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u vremenu od 14 do 17 sati, s toga se pozivaju svi ljudi dobre volje da dođu i podrže ovu akciju.

Odgođen subotnji koncert grupe Psihomodo pop u Šenkovcu

Što se tiče koncerta grupe Psihomodo pop planiranog za petak, 18. svibnja – otkazan je do daljnjeg, javili su nam danas organizatori – Općina Šenkovec.

Na žalost, s obzirom na organizacijske probleme na koje nikako nismo mogli računati, moramo odgoditi koncert, jer probleme ne možemo riješiti kroz slijedeća tri dana – javio je pročelnik Općine Šenkovec Alen Kajmović ne precizirajući točno o čemu se radi, a cijelo priopćenje u s vezi s odgodom koncerta pročitajte u nastavku.

“Ovim putem želim u svoje osobno kao i u ime svojih suradnika na projektu za Zakladu Ana Rukavina izraziti neizmjerno žaljenje što će koncert, najavljivan za 18. 5. 2012. godine u 20 sati, biti odgođen zbog organizacijskih problema koji su iskrsnuli u posljednji trenutak.

S obzirom na činjenicu da nismo u mogućnosti u ovom trenutku garantirati određene stvari a vezano uz koncert i napominjem ne našom krivicom, prisiljeni smo odgoditi koncert.

Uslijed stvari na koje ne možemo utjecati u datom trenutku prisiljeni smo napraviti ono što nikako nismo htjeli iako smo se borili za uspješnu realizaciju cijelog projekta zadnjih par mjeseci.

Ali tako je očito moralo biti. Ponavljam i napominjem, koncert će se odgoditi jer smatram da smo dužni taj vid zahvale dati Međimurju i međimurcima za sve ono što su napravili do sada, ali i da damo još jedanput podršku malom Janu Balentu, kojeg skupa s njegovom obitelji najljepše pozdravljamo i kojima se posebno ispričavamo.

Napominjemo da se kupljene karte mogu vratiti na mjestima gdje su i kupljene, a gdje će se potom dobiti i povrat novca.

Zahvaljujem se svim dobrim ljudima koji su na različite načine potpomogli ovaj projekt i novčano i dobrovoljnim radom i aktivnom podrškom i svojim vlastitim radom i materijalom.

Hvala vam svima.”

Alen Kajmović, mag. paed. i soc.
REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
OPĆINA ŠENKOVEC

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije