Popevke i štikleci u Maloj Subotici: Javno snimanje u nedjelju, 6. svibnja

Udruga “Vrba” Jurčevec kao organizator, VTV Televizija kao suorganizator i Općina Mala Subotica kao pokrovitelj pozivaju vas na javno snimanje emisije Popevke i štikleci koje će biti u nedjelju s početkom u 18 sati u dvorani OŠ Tomaša Goričanca.

Emisija Popevke i Štikleci emitira se u programu VTV-a petkom u večernjem terminu od 20:05 sati, a reprizire su subotom u 10 sati i nedjeljom u 17 sati. Kroz ovakvu emisiju gledateljima žele približiti kajkavski kraj, njegove zanimljive ljude i kulturnu baštinu. Zagorci, Međimurci, Podravci, ali i ostali kojima je KAJ u duši u svakoj će od emisija pronaći nešto za sebe.

Očekuje vas glazba poznatih pjevača i sastava kajkavskog kraja, zanimljive priče i legende, ali i posebnosti koje svojim sadržajem odražavaju duhovitost, vrijednost tradicije, te bogatu i zanimljivu povijest, nagradna igra i puno dobre zabave. Jednostavno rečeno, red popevki red štikleca, a sve pod voditeljskom palicom Andreje Loparić, Ivice Pepelka i Kristijana Petrovića – Slaveka.

U Maloj Subotici će nastupiti Kavaliri, Juraj Galina, Navihanke, Nenad Kumrić Charlie, Vertigo, Vladimir Košir – Tonka, Pi(j)ano bend, Optimisti Zagorja, KUU Zvon i tamburaši, Puhački orkestar Mala Subotica i Ivica Pepelko.

Karte za javno snimanje emisije po cijeni od 25 kuna možete nabaviti u Maloj Subotici u Restoranu Fortuna, Kavani Kocka i Caffe baru Petica, u Palovcu u Dominu baru, u Madoni Domašinec, Rosi Prelog i Andi u Palinovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije