U Čakovcu prodaja druge klase donirane odjeće

Socijalna zadruga Humana Nova u suradnji s Zavodom za socijalnu skrb iz Čakovca organizira dvodnevnu prodaju 2. klase donirane nošene odjeće. Prodaja će se odvijati u čakovečkom Prostoru (kompleks Stari hrast, kod nadvožnjaka, Dr. Ivana Novaka 38), u četvrtak i petak (29. i 30. ožujka), u vremenu od 9 do 17 sati.

Druga klasa donirane nošene odjeće je klasa vrlo slična prvoj klasi donirane nošene odjeće koja se prodaje u Malim dućanima Humana Nova u Čakovcu i Varaždinu. Razlika je u tome što je 2. klasa odjeće dodatno obrađena (uklonjene su mrlje, flekovi na odjeći), popravljena (nedostajali su gumbi, zatvarači) ili oporabljena. Odjeća 2. klase prodavati će se na kilograme, biti će lako pretraživa na uredno posloženim stolovima i stalcima. Cijena kilograma odjeće je 15 kuna, a kupci sami biraju odjeću i važu.

Socijalna zadruga Humana Nova potiče zapošljavanje osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba kroz proizvodnju i prodaju kvalitetnih i inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala za domaće i inozemna tržišta.

Svojim djelovanjem aktivno i izravno doprinosi izgradnji društva tolerancije i suradnje te pomaže socijalno isključenim osobama i njihovim obiteljima unaprijediti njihovo samopouzdanje i kvalitetu života. Također aktivno doprinosi održivom razvoju lokalne zajednice, smanjenju siromaštva i očuvanju prirode.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije