plivaj i uživaJ

FOTO U Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec ponovo plivali i uživali

Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec je nakon duže stanke u utorak 12. listopada ponovo organizirao sportsko natjecanje 'Plivaj i uživaj' za učenike s većim intelektualnim teškoćama

Ove godine je sudjelovalo 6 ekipa iz posebnih odgojno-obrazovnih ustanova iz Hrvatske i Slovenije. Medalje za sudjelovanje osvojili su učenici iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica, Dvojezične šole II iz Lendave te Centra za odgoj i obrazovanje “Tomislav Špoljar” iz Varaždina. Treće mjesto pripalo je ekipi iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju “Podravsko sunce” iz Koprivnice, srebrom se okitila ekipa iz OŠ Nad lipom iz Zagreba, dok je ekipa škole domaćina Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec osvojila medalje zlatnog sjaja.

Projektne aktivnosti u obliku jednostavnih igara u vodi su provedene u manjim grupama uz poštivanje epidemioloških mjera na Gradskim bazenima “Marija Ružić” Čakovec, uz financijsku podršku Grada Čakovca.

Sudionici natjecanja su u malim odvojenim grupama posjetili Riznicu Međimurja u Muzeju Međimurja Čakovec te se okušali u igranju mini golfa.

Natjecanje je prošlo u pozitivnoj fair-play atmosferi, s naglaskom na važnosti sudjelovanja, a ne samo postizanju najboljih sportskih rezultata.

Okićeni medaljama, zahvalnicama i poklonima, zadovoljni sudionici sportskih igara “Plivaj i uživaj” su se razišli u nadi za brzim ponovnim susretom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije