s protezom viktorijom do pobjede

LUCIJA FLETEN POLOŽILA VOZAČKI Ostvarila joj se želja: ‘Postala sam ponosna vozačica’

Imam najboljeg instruktora! Stvarno je pun strpljenja, sa smiješkom je pri susretu na poligonu Auto škole Prilok u Prelogu, konstatirala Lucija Fleten iz Cirkovljana, 23-godišnja djevojka koja je zbog teške nesreće u listopadu prošle godine ostala bez desne noge

Prije kobnog događaja Lucija je bila upisala Auto školu Prilok, položila teorijski dio i ispit prve pomoći, te počela voziti. Nedavno je, nakon prisilne pauze, nastavila, i to u specijalno opremljenom Audiju.

Vozilo je preuređeno tako da olakšava upravljanje osobama s invaliditetom i smanjenom pokretljivošću i prvo je takvo spcijalizirano vozilo za obuku u našoj Županiji.

– Lucija obuku za vozačicu B kategorije završava upravo na tom vozilu, a djevojku krasi velika upornost i čvrsta želja, prokomentirao je prije dva tjedna za List Međimurje njen instruktor Antonio Habuš iz Čehovca.

Danas, 12. listopada, njezina želja se ostvarila! Lucija je jutros položila vozački ispit.

– Jako sam sretna i nije mi bilo teško. Hvala svima na čestitkama, posebno hvala mom instruktoru, rekla nam je kratko u telefonskom razgovoru.

Podsjetimo, nakon humanitarne akcije, Lucija je dobila i protezu koju je nazvala Viktorijom, svojom pobjedom.

U međuvremenu se i zaposlila. Postala je administratorica u međimurskoj HVIDRA-i. Otkriva nam da joj je želja, jednog se dana profesionalno baviti manikurom i pedikurom, te otvoriti vlastiti obrt. S obzirom na sve što je dosad pokazala, ima li sumnje da i u tome neće uspjeti?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije