Kotoriba: Društvo žena održalo godišnju skupštinu

Kotoriba: Društvo žena održalo godišnju skupštinu

Na redovitoj godišnjoj skupštini Društva žena iz Kotoribe okupilo se 70-tak članica. Skup je održan u Gostionici Mlin, a započeo je minutom šutnje u spomen na nedavno preminulu počasnu predsjednicu društva Amaliju Zvošec.

Skupštinu je vodila Irena Maltar, dok je izvješće o radu u prošloj godini podnijela predsjednica Evica Grgec. Istaknula je kako su svi planirani programi realizirani. Uz sudjelovanje na svim općinskim manifestacijama, treba spomenuti sudjelovanje u humanitarnoj akciji Dan narcisa, zajednički izlet u Noći muzeja, a posebno je izdojila Etno zbirku u kojoj je prošle godine održana proslava 30-te obljetnice novog života Ljiljane Marđetko.

 
Radi se o njihovoj članici koja je pobijedila rak dojke te je društvu darovala izložbu svojih rukotvorina koju je kasnije društvu i poklonila. Grgec je spomenula i zajednička druženja kada se štrika, hekla i veze, a sve zainteresirane žene mogu se priključiti svakog ponedjeljka, zimi od  18-20, a ljeti od 19-21 sat.

 
Uoči skupštine članice su obišle bolesne kolegice, a na grobove bivših aktivistica položile su cvijeće i upalile svijeće. Nakon službenog dijela, druženje je nastavljeno večerom i zabavom, a žene su darovane crvenim karanfilom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije