Proslavljeno otvorenje zabavnog centra Stadium Action place

U Lumini centru Varaždin u petak, 10. veljače održala se proslava povodom službenog otvorenja novootvorene Stadium kuglane.

Odazvalo se mnogo posjetitelja, među ostalim i dogradonačelnik Vjeran Radelić, načelnik općine Gornji Kneginec, te prvak Hrvatske u bowlingu već dvije godine za redom, Mišo Mrkonjić.

Nakon kratkog govora dobrodošlice gostima se obratio jedan od vlasnika Stadium kuglane Andreas Marambos, koji je između ostalog rekao da mu je jako drago što su ih građani Varaždina i okolice tako toplo prihvatili i vjeruje da će Stadium kuglana postati glavno mjesto zabave u gradu.

Nakon što je Mišo bacio “prvu kuglu”, odigrala  se partija uz sudjelovanje dogradonačelnika, načelnika g. Kaniškog te Iliju Ivezića. U početku su za glazbu bili zaduženi Tamburaški sastav Mejaši, a kasnije je svojim ritmovima impresionirao DJ Ewan iz Našica uz iznenađenje večeri – violinisticu na električnoj violini. Zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati.

Zabavni centar Stadium Action place nalazi se u zabavnom centru Lumini, općina Gornji Kneginec, samo par minuta nedaleko od Varaždina. Zauzima prostor od 1.300 četvornih metara i donosi potpuno novi oblik zabave.

Svojim posjetiteljima želimo ponuditi vrhunski oblik opuštanja, zbog čega su spojili zanimljive sportske aktivnosti u vrhunsko opremljenim prostorijama za ugodno druženje. Centar za posjetitelje tako predstavlja susret zabave s najsuvremenijom tehnologijom i nudi novi način provođenja slobodnog vremena.

Uz sam bowling na raspolaganju su 4 biljara, stolni hokej i nogomet, košarka, fliperi, pikado te mnoštvo virtualnih igara, a sve to zajedno povezuje prostrani lounge bar uz chill zonu te sport cafe s velikim brojem LCD monitora kao i velikim platnom za praćenje najaktualnijih sportskih događaja.

Bowling centar ima 8 suvremeno opremljenih staza i omogućuje tzv. extreme bowling s dodatnim svjetlosnim efektima. Ispred staza je prostran party-zone, primjeren za različite oblike proslava.

Ako se nakon prvih zakotrljanih kugli oduševite bowlingom i poželite upisati se među redovne igrače, mi smo tu da Vam pružimo tu mogućnost. Bowling je za svakoga. Dođite, probajte i uvjerite se sami.

Naravno, neće nedostajati ni glazbene motivacije s obzirom da ćemo tijekom tjedna imati različite tematske večeri. Stoga, posjetite Stadium Action jer ovo je vaš Action place from today.

Dobrodošli!

Your Action place from today!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije