Natjecanja iz hrvatskog i njemačkog jezika te povijesti

Hrvatski jezik

Na školskom natjecanju iz hrvatskog jezika sudjelovalo je 145 učenika sedmog i osmog razreda. Plasman na županijsko natjecanje ostvarilo je 22 učenika sedmog razreda i 21 učenik osmog razreda. Županijsko natjecanje za osnovne i srednje škole održat će se 02. ožujka u OŠ Kotoriba.

>>> Hrvatski jezik 7. razred

>>> Hrvatski jezik 8. razred

Njemački jezik

Nakon uvida u sve pristigle testove sa školskog natjecanja za osnovne škole iz njemačkog jezika Županijsko povjerenstvo je sastavilo ljestvice konačnog poretka za poziv na Županijsko natjecanje.

U kategoriji A to je ukupno 25 učenika, a u kategoriji B pozvana su 3 učenika, što znači da je ukupan broj učenika pozvanih na Županijsko natjecanje 28. Odaziv je bio velik na školskom natjecanju i učenici su zaista pokazali zavidno znanje. Županijsko natjecanje iz njemačkog jezika održat će se 1. ožujka (četvrtak) u 10.00 sati u OŠ Nedelišće.

>>> Njemački jezik

Povijest

Županijsko povjerenstvo je na temelju pristiglih testova sa Školskog natjecanja izradilo listu učenika koji će sudjelovati na Županijskom natjecanju. Županijsko natjecanje održat će se 7. ožujka 2012. u OŠ Ivanovec u 10,00 sati. U kategoriji sedmih razreda pozvano je 20 učenika, dok je u kategoriji osmih razreda pozvano 22 učenika.

>>> Povijest

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije