TAKO TO RADE MEĐIMURCI

KOTORIPSKI PONOS Poduzeće Muraplast d.o.o. dobilo nagradu Indeks DOP-a za upravljanje okolišem

Poduzeću Muraplast d.o.o. je dodijeljena nagrada Indeks DOP-a za područje društveno odgovorne politike i prakse upravljanja okolišem

Na 12. Konferenciji o društveno odgovornom poslovanju (DOP) po 13. put su dodijeljene nagrade Indeks DOP-a. U organizaciji Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR) i Hrvatske gospodarske komore (HGK) u utorak, 10. studenog svečanost dodjele se održala u hotelu Esplanade u Zagrebu.

– Indeks DOP-a je metoda procjene društvene odgovornosti poduzeća u Hrvatskoj koja se temelji na sustavu rangiranja koji omogućuje objektivnu procjenu društveno odgovornih praksi poduzeća i usporedbu s praksama drugih – pojasnio nam je Marko Kedmenec, djelatnik odjela ljudskih potencijala te odjela društveno odgovornog poslovanja.

Poduzeću Muraplast d.o.o. je dodijeljena nagrada Indeks DOP-a za područje društveno odgovorne politike i prakse upravljanja okolišem.

Kako komentirate nagradu?

Kedmenec, koji je preuzeo nagradu, će o tome…

– Muraplast d.o.o. će kao i do sada pa tako i ubuduće obraćati veliku pozornost na društveno odgovorno poslovanje, kako u području zaštite okoliša, tako i u ostalim područjima. U današnje vrijeme, u gospodarstvu općenito, društveno odgovorno poslovanje je veoma važno, pa se i Muraplast d.o.o. trudi po tom pitanju biti na jako visokom nivou. Tako će i dobivena nagrada za poduzeće biti velika motivacija u daljnjem radu i razvoju društveno odgovornog poslovanja – rekao je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije