POTPISAN UGOVOR

MODERNI CENTAR KOTORIBE Kreću radovi na poslovnoj zgradi u centru Kotoribe, imat će dvije etaže

Nova i moderna zgrada imat će dvije etaže po 500 metara četvornih

Prije nekog vremena, Općina Kotoriba krenula je u projekt izgradnje poslovne zgrade u samom centru mjesta, u blizini željezničke pruge i tržnice koja je izgrađena prije nekoliko godina. Točnije, u Ulici kralja Tomislava na mjestu zgrade koja je trenutno u funkciji, no ona je ‘svoje dala’. Nova i moderna zgrada imat će dvije etaže po 500 metara četvornih. Prizemlje će biti dostupno poslovnim subjektima, a gornja etaža će biti namijenjena općinskoj upravi.

Nedavno je za prvu fazu spomenutog projekta završen postupak javne nabave, a danas je u prostorijama Općine Kotoriba potpisan ugovor o radovima na prvoj fazi izgradnje. Potpise na ugovore stavili su načelnik Ljubomir Grgec, direktor tvrtke Međimurje PMP d.o.o. Božidar Žvorc te Branko Kocijan čija tvrtka provodi stručni nadzor i koordinaciju zaštite na radu.

Branko Kocijan, Ljubomir Grgec i Božidar Žvorc

Kako je rekao Grgec, ponuda je bilo još i sve su bile ‘tu negdje’, no najpovoljnija je bila ona tvrtke Međimurje PMP, a vrijednost radova iznosi 4.356.685,88 kuna (PDV uključen). Uvođenje u posao je u roku 15 dana od potpisa ugovora, a rok izgradnje je pet mjeseci.

Uskoro, u drugoj fazi, slijedi natječaj za strojarsko i vanjsko uređenje zgrade. Inače, sredstva za izgradnju osigurala je Općina Kotoriba, a kako je ranije rekao načelnik Grgec, sve će stajati oko šest milijuna kuna te se Općina mora kreditno zadužiti, za što je dobila odobrenje Vlade Republike Hrvatske.

U nastavku donosimo i projekciju izgleda budućeg poslovnog centra Kotoribe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije