Donji Vidovec: Na druženje djece Djedice stigle čamcem

Donji Vidovec: Na druženje djece Djedice stigle čamcem

Načelnik Općine Donji Vidovec Josip Grivec tradicionalno povodom Božićno – novogodišnjih blagdana na zajedničko druženje poziva djecu s posebnim potrebama te njihove najbliže. Svima je uputio riječi dobrodošlice te istaknuo:

-Započeli smo druženje kada ste draga dječice bili još mali, a danas ste odrasli ljudi, hvala vam na dolasku, hvala vašim najbližim što se brinu o vama, hvala vam što se imamo priliku družiti, porazgovarati i pokazati vam koliko ste nam važni i dragi, poručio je Grivec te poželio svima sretnu 2012. godinu. Tom prilikom zahvalio je i svim udrugama na sudjelovanju i potpori u svim općinskim manifestacijama.

Ove su godine Donji Vidovec  najprije posjetili Sveti Nikola i Djed Božićnjak, za Božić je darove djeci podijelio mali Isus, a na kraju ove godine po Dravi u čamcu prepunom darova doplovila su četiri  Djeda Mraza.Nakon uspješne plovidbe koju je organizirao Moto nautički klub Vidovski zlatari, darovi su završili u pravim rukama, na druženju djece s posebnim potrebama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije