NA IGRALIŠTU MACANOVOG DOMA

SKATE NIGHT Pozitivne emocije vladale u Čakovcu, na rolama zaplesali veliki i mali

Pregršt pozitivnih emocija, živahna glazba i ples na rolama upravo je ono što je obilježilo prvi događaj ovakve vrste u Čakovcu - Funky Happy Retro Skate Night

U subotu 10. lipnja ugodnu jesenju večer veliki i mali su proveli pod reflektorima na otvorenom terenu Macanovog doma plešući na koturaljkama i rolama, vozeći se s romobilima i skejtovima. Takav jedinstveni ugođaj na teren nekad poznatiji po klizanju dovela je certificirana instruktorica rolanja i koturanja Simona Tošić u suorganizaciji s Gimnastičkim klubom Marijan Zadravec Macan.

–  Iako nije prvi put da se nalazimo na terenu Macanovog doma zbog rolanja i koturanja, ovo je prvi event na koji smo pozvali sve koji se žele pridružiti i rekreirati, ali i one koji samo žele uživati u glazbi i dobroj zabavi, bodriti s tribina. Ja pripadam generaciji koja je nekada večeri ovdje provodila klizajući, stoga znam da veliki broj ljudi mojih godina to ne zaboravlja.



S obzirom na taj nedostatak klizanja Čakovcu želimo dati jednu novu scenu, scenu gdje se roleri mogu družiti. Želimo postati punkt gdje svi oni nalaze mjesto za svoju omiljenu rekreaciju, ali i dobru zabavu.

Imamo jednu veliku zajednicu pa su se ovom događaju pridružili od najmanjih rolača do njihovih roditelja i cijelih obitelji, što nas zaista veseli – ispričala je Simona koja uz to otkriva kako postoje veliki planovi za buduća okupljanja sličnog karaktera.

Da sudionicima bude još bolje i zabavnije pobrinuo se čakovečki DJ Poncije #pncj puštajući omiljene hitove koji su zaokružili cijeli Funky Happy Retro Skate Night. Dio odlične atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije