KREATIVKA I DUŠA ZA STVARALAŠTVO

FOTO Milica Vugrinec iz Lopatinca bezgraničnu kreativnost pretače u svakodnevne aktivnosti

Svoje najbliže nerijetko usrećuje i desertima, dekoriranim pitama, tortama, pravim malim remek djelima od kojih svako za sebe priča posebnu priču

Kažu kako je kreativnost ponajprije potreba za izražavanjem i stvaranjem, način razmišljanja ‘izvan kutije’, sposobnost, proces, puštanje mašte na volju, postaje način života i otvara neke nove poglede na svijet.

Takav neklasičan pogled na sve što nas okružuje zasigurno ima Milica Vugrinec iz
Lopatinca, kreativka i članica Likovno umjetničkog udruženja Čakovec koja je godinama unatrag svoje radove izlagala na raznim kulturno zabavnim manifestacijama pa je brojnim Međimurcima već poznata po originalnim idejama i umjetninama, ali i vedrom duhu te zaraznoj pozitivnoj energiji.

Iako je u zadnje vrijeme najviše posvećena kreacijama čestitaka i drugih umjetnina sa suhim cvijećem koje skuplja, Milica kreativnost također pretače u svakodnevne aktivnosti. Tako najmilije nerijetko usrećuje desertima, dekoriranim pitama, tortama, pravim malim remek djelima od kojih svako za sebe priča posebnu priču.

Najmaštovitije su rođendanske torte, za koje kaže da je uz svoje četiri djece stekla dobru praksu u pečenju, a sada ih uživa kreirati s unucima koji joj osim u pripremi pomažu osmisliti priču i kasnije zajedno ispričati.

Prekrasne radove i dekoracije s potpisom Milice Vugrinec pogledajte u nastavku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije