VIDEO Selnički načelnik i pjevač Ervin Vičević predstavio spot za novu pjesmu ‘Međimurska noć’

Međimurska noć, sjajna kombinacija, vokala, glazbe, interpretacije i ambijenta

Pred auditorijem kojeg je sam odabrao i pozvao, sve popularniji pjevač zabavne glazbe iz Praporčana, a u javnosti još uvijek prepoznatljiv kao vrijedan i uspješan načelnik Općine Selnica, Ervin Vičević je u središćanskom hramu kulture predstavio video spot pod nazivom ‘Međimurska noć’.

Prve ovogodišnja srpanjske subote Mursko Središće svjedočilo je izvedbi jedne ugodne i kvalitetne pjesme (kompozicije) s kojom će Vičević nastupati na 25. festivalu pisme i vina u Korčuli od 17.do 19. srpnja ove godine. Sigurno je kako će glazbeni kritičari i poznavatelji ‘spot scene’ kazati svoje, a publika u središćanskom CZK ‘Rudar’ dugotrajnim pljeskom pokazala je što misli o cijelom projektu.

Daleko je ovo najbolja međimurska zabavna pjesma, jer u prvom redu nije vođena logikom ‘rima-štima’ niti kupicama, goricama, hruškama, dedekima, starim i mladim, niti berekima i grobićima, nego osjećajima prema ljubavi koja je u ovoj pjesmi usmjerena na više osoba, no na kraju je samo velika ljubav.

Sjajna ekipa: Krunoslav Bedi, autor teksta, Ladislav Varga, autor glazbe, aranžer Damir Rodiger i Žan Novosel, režiser, montažer i kamerman te Ivan Mikulić kao producent napravili su spot koji se može mjeriti s mnogima ‘s više razine’. Radnja spota održava se na ‘selničkom moru’ (ribnjaku) u Selnici i čakovečkom starom gradu, biserima međimurske spomen kulture i prirodne ljepote.

Ničega previše, ničega premalo pravilo je koje jamči odličan krajnji rezultat, a on je vođen takvim načelom i ostvaren. Statisti, odnosno sudionici spota bili su Vičevićeva uzdanica sin Jurica Vičević, Žan Novosel, Nikolina Tomšić i Edita Gorski, koji su skupa s Ervinom Vičevićem sjedili na bini u CZK Rudar i nazočnom i razdraganom puku ispričali dogodovštine sa snimanja spota o kojemu će se sigurno dugo i lijepo govoriti.

Ovaj spot dobitak je za Vičevića, ali još više za Općinu Selnica i Međimursku županiju. Svi nazočni na prikazivanju spota Međimurska noć Vičeviću žele puno sreće i uspjeha na Korčuli, koja će imati prigodu čuti kako to izgleda Međimurska noć i mnogi od njih željet će pohrliti u Međimurje, u Selnicu u Hortus Croatiae, na ovoj ponekad nemirnoj, ali dragoj i ljubljenoj zemljici.   

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije