POŽURITE S KUPNJOM

TRASH&BURN Ulaznice u prodaji: Miting američkih automobila uskoro u Toplicama Sveti Martin!

Broj posjetitelja ograničen je na 500, a uz američke automobile tu su rockabilly koncerti, cabaret show, nastup DJ-a, barber shop, tattoo te neizostavne pin-up djevojke

Vjerojatno prvi miting američkih automobila u Europi koji će se održati nakon korona krize, ove godine seli na novu lokaciju auto kampa Lapaž u Toplicama Sveti Martin. Datum je subota, 20. lipnja, a ove godine zbog same situacije limitiran je na samo 500 posjetitelja.

U auto kampu Lapaž bit će izloženo 40 opakih američkih automobila, limitiranih do ’70 godišta, a svi ostali automobili i motori bit će smješteni oko kampa kraj samih toplica.
Sam program neće se bitno mijenjati te vas očekuje brdo dobre zabave u retro štihu, dakako uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera koje je propisao HZJZ.

Tu su rockabilly koncerti, cabaret show, nastup DJ-a, barber shop, tattoo, a veliku pažnju privlačit će neizostavne pin-up djevojke. Zbog velikog interesa Trash&Burn je u samo dva dana popunio kapacitete kampa autima do ’70 godišta koji dolaze iz susjednih zemalja kao što su Austrija, Njemačka i Slovenija.

Karte su puštene u pretprodaju te ih je moguće nabaviti po cijeni od 75 kuna klikom ovdje.

– Požurite jer vjerujemo da će brzo planuti – kažu organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije