uživajte u prirodi

SVJETSKI DAN ZAŠTITE OKOLIŠA Dođite 5. lipnja u Kraljev vrt na ‘EKO piknik’

Glavni cilj projekta je potaknuti mlade na promjenu uloge iz pasivnog promatrača u aktivnog građanina u područjima zaštite okoliša i prirode na području Međimurske županije.

Povodom Svjetskog dana zaštite okoliša, u petak 5. lipnja u Kraljevom vrtu od 17 do 20 sati u sklopu projekta ‘Z-eko’ održat će se ‘EKO piknik’.

– Prilikom održavanja ‘EKO piknika’, a ujedno i obilježavanjem Svjetskog dana zaštite okoliša odgledat će se ekološki filmovi na otvorenom o klimatskim promjenama ‘Ovo mijenja sve; Između neba i leda’ te ćemo lokalno stanovništvo osvijestiti o štetnosti jednokratne plastike i ujedno promovirat održive materijale koji se mogu koristiti u svakodnevnom životu – stoji u najavi. 

Zaštitarsko – ekološka organizacija Nobilis u partnerstvu s Gradom Čakovec provodi projekt ‘Z-eko’ u području mladi i održivi razvoj koji u potpunosti financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 

Glavni cilj projekta je potaknuti mlade na promjenu uloge iz pasivnog promatrača u aktivnog građanina u područjima zaštite okoliša i prirode na području Međimurske županije uz pomoć servisa ‘Zeleni telefon’. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije