PRVI ROĐENDAN

ROĐENDANSKO SLAVLJE Family park Zmajček poziva vas ove nedjelje na proslavu prvog rođendana!

Family park Zmajček će ovog puta zamijeniti ulogu i biti slavljenik…

– Sretni smo i ponosni što možemo podijeliti ovu veliku stvar zajedno sa svim našim prijateljima. Bliži nam se prvi rođendan i ovom prilikom želimo zahvaliti svima vama koji ste posjetili i posjećujete naš Family park. Svima vama koji nas pratite na društvenim mrežama, koji nam svojim komentarima pomažete da budemo bolji iz dana u dan. Vaše nam je mišljenje jako važno i zbog toga smo postali to što jesmo. Hvala vam od srca! – poručuju.

Kad bi radili osvrt na prvu godinu postojanja i djelovanja kažu da bi imali zaista o čemu pisati i jako bi puno stranica bilo ispunjenih veseljem, srećom, smijehom i zadovoljstvom. – Bilo je tu zaista puno događaja koji su vas i nas učinili sretnima i zadovoljnima. Zato i jesmo postali omiljenom mjesto obiteljskog okupljanja i na to smo najviše ponosni – kažu u Zmajčeku.

Ovom prilikom pozivaju sve vas da im se pridružite u rođendanskom slavlju koje u nedjelju, 1. ožujka počinje u 15 sati. Očekuje vas puno zabave, glazbe, fine hrane, smijeha i igre. U 18 sati dolazi stand up komičar Aleksandar Lazić u light izdanju pa će biti za svakog ponešto.

Pripremili smo vam i brojne nagradne igre. – Svaki “puni sat” dijelimo jednu beslatnu pizzu, face painting je besplatan za one koji žele, organiziramo nagradne igre za koince, a veliku rođendansku tortu podijelit ćemo sa svima vama koji ćete naš veliki prvi rođendan proslaviti zajedno s nama – njihova je poruka. Potražite ih u Čakovcu na adresi Globetka 6.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije