Donji Vidovec: U akciji “Samo trenutak” prikupljeno 10.500 kuna

Donji Vidovec: U akciji “Samo trenutak” prikupljeno 10.500 kuna

U Sportskom parku Kalanica u Donjem Vidovcu u subotu, 8. listopada četvrtu godinu zaredom održana je tradicionalna humanitarna akcija pod imenom “Samo trenutak”. Organizirali su je zajedničkim snagama Općina Donji Vidovec i tamošnje udruge pod geslom “Veliko je srce vidovsko”.

Uistinu, tog je dana unatoč prohladnom jesenskom danu, srce donjovidovčana bili ispunjeno toplinom i za najpotrebnije mještane prikupljeno je 10.500 kuna. Tome iznosu treba pridodati tisuću kuna donacije od Moto nautičkog kluba Vidovska zlatari prikupljenih na održanoj alki, dolazi se do ukupnog iznosa od 11.500 kuna.

O raspodjeli prikupljenih sredstava odlučit će Organizacijski odbor. U sklopu akcije organizirana je tombola koja je prikupljena uz pomoć brojnih sponzora, udruge su se međusobne natjecale u igrama i to visećoj kuglani, pikadu, vođenju lopte i bacanju kolutova. Iako je rezultat bio u drugom planu, najbolje u igrama bile su članice Društva žena.

Odigrane su i dvije nogometne utakmice. Prvenstvenu su odigrali juniori Vidovčana i Graničara iz Kootribe, dok su onu pod reflektorima igrali veterani Vidovčana i Mure iz Hlapićine. Nije izostala ni gastronomska ponuda. Kuhan je grah, pekli su se langoši i vidovski hamburgeri. Zajedništvo donjovidovčana bilo je najvažnije, što su oni kroz dobrovoljni rad i prikupljeni novac i dokazali.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije