Dražen Zečić: Nadam se da me publika u Areni neće pustiti s pozornice

Dražen Zečić: Nadam se da me publika u Areni neće pustiti s pozornice

Do mega koncerta Dražena Zečića u Areni Varaždin preostalo je još petnaestak dana, a za ovaj glazbeni spektakl vlada veliki interes, pa su svoj dolazak na koncert najavili i brojni njegovi fanovi iz susjednih zemalja, što veseli i samog Zečića.

Veselim se ponovnom nastupu u Varaždinu. Posljednji put kada sam bio kod vas, bilo mi je prekrasno, publika me ovdje uvijek dobro prihvati, pjevaju s menom sve moje pjesme, pa se nadam da će tako biti i na mega koncertu u Areni Varaždin, 15. listopada. Svojoj ću se vjernoj publici u Varaždinu odužiti na najbolji način – mega spektaklom, rekao je Zečič koji je već godinama hrvatski najtiražniji pjevač i autor zabavne glazbe.

Gdje god da pjeva, bilo u diskotekama, dvoranama ili na «pučkim veselicama» popularni Zeko napravi pravu feštu. Publika osjeća da koncert ne «odrađuje» nego daje cijeloga sebe, da je svaka pjesma otpjevana s puno emocija, a publika se i pronalazi u Zečićevim pjesmama koje su uglavnom ljubavne tematike. Ako se tome pridoda i činjenica da se uz Zečića nikad nisu vezale nikakve afere,  nije ni čudo što ga publika voli što gdje god da se pojavi.

 
Ovako je bilo na koncertu 21.11.2009. godine u Areni Varaždin

Ja u svakoj pjesmi dajem sve od sebe. Kada vidim da publika zna svaki stih moje pjesme koju s menom pjevaju od početka do kraja, za mene je to najveći uspjeh, nešto najdragocjenije, jer znam da sam stvorio nešto po čemu će me ljudi pamtiti, rekao je Zečić.

Glazbena karijera splitskog pjevača Dražena Zečića započela je početkom 90-tih godina kada je pisao tekstove za druge popularne pjevače poput Mate Miše Kovača, Zlatka Pejakovića, Mate Bulića i druge. Svoj prvi pjevački uspjeh doživio je na Melodijama hrvatskog Jadrana 1993. godine kada je pobijedio s pjesmom “Govore mi mnogi ljudi”.

Upravo ga je ta pjesma izbacila iz medijske sjene i osvojila srca publike koja je vjerno hrlila na svaki njegov koncert. S pjesmom “Ima li nade za nas”, koju je otpjevao u duetu s mladom Anđelom Kolar postao je najtraženiji pjevač u Hrvatskoj.

Zečić trenutno diljem Hrvatske promovira svoj posljednji album Crni kralj i bijela dama – 16. po redu studijski album – koji nastavlja uspješnim putem prijašnjeg albuma U čast svim dobrim ljudima, objavljenog 2009. godine i prodanog u zlatnoj nakladi. Izlasku novog albuma prethodili su singlovi Eh, da mogu vratit’ godine i Sokole, a obje su pjesme vrlo brzo osvojile Zekinu mnogobrojnu publiku.

Zečić je početkom srpnja održao spektakularan koncert u pulskoj Areni gdje ga 10 tisuća posjetitelja ni nakon više od 3 sata zajedničkog pjevanja nije željelo pustiti s pozornice.

Nadam se da ću oduševiti i posjetitelje u Areni Varaždin i da me ni oni neće pustiti s pozornice. Vidimo se 15. listopada u Areni Varaždin, s početkom u 20 sati, poručio je Zeko.

Ulaznice za koncert Dražena Zečića u Areni Varaždin po cijeni od 60 kuna za parter i 70 kuna za tribine mogu se kupiti u sustavu Eventima, na www.eventim.hr, te na sljedećim prodajnim mjestima:

VARAŽDIN – Rock Art Caffe, Caffe bar Time out, Caffe bar Ritz, Caffe bar Felix  
IVANEC – Kavana Ivana
NOVI MAROF – Caffe bar Prestige
LUDBREG – Caffe bar Jura
PRELOG – Pizzeria Ro-Sa
ČAKOVEC – Caffe bar Arcus, Radio 1
MURSKO SREDIŠĆE – Caffe bar Jama
PALOVEC – Domino bar

Organizator i izvršni producent koncerta Dražena Zečića u Areni Varaždin je Tipo Marketing.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije