Čakovečka subota: Puno sadržaja na Trgu Republike

Čakovečka subota: Puno sadržaja na Trgu Republike

Današnji posjetitelji mogli su prijepodne u Čakovcu vidjeti puno toga.

Uz postrojavanje ratnih postrojba povodom oslobođenja Međimurja i predstavljanje speedway GP-a bilo je različitih sadržaja. Glavni trg zauzeli su ponovno automobili, a pored Doma sindikata možete nabaviti knjige po povoljnim cijenama.

U ulici do zgrade Scheier na štandovima su svoju djelatnost i proizvode predstavili Udruga za pomoć s mentalnom retardacijom Međimurske županije, Udruga tjelesnih invalida Međimurja, Udruga gluhih i nagluhih Međimurske županije, Udruga invalida rada Međimurske županije i Udruga slijepih Međimurske županije.

Također je bila mogućnost pomoći čakovečkom skloništu za napuštene životinje donacijama od 5 kn do 35 kn.

Pored sata dijelili su se baloni što je privuklo mnoštvo malenih, a naravno usput su dijeljeni i promidžbeni leci. Da u gradu bude još veća vreva pobrinuli su se i mađarski turisti koji su danas došli u turistički posjet Čakovcu.

Svoj doprinos dala su i dva psića u košarici koje je vlasnik nudio brojnim prolaznicima u nadi da će ih udomiti.

Spavanje na klupi na kartonu usred grada?

Bilo je lijepo vidjeti različite sadržaje u gradu, no nekako se u ovu priču ne uklapaju naši beskućnici koji spavaju na klupama na kartonskim kutijama. Nemamo ništa protiv nikoga, ali krajnje je vrijeme da se riješi i ovaj problem na efikasan i adekvatan način.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije