Policija i turističke zajednice u akciji Zajedno do veće sigurnosti

Policija i turističke zajednice u akciji Zajedno do veće sigurnosti

Policijska uprava međimurska i Regionalni klub IPA Međimurje 24. rujna 2011. godine, povodom obilježavanja 20. obljetnice postojanja hrvatske policije u samostalnoj Republici Hrvatskoj i obilježavanja Dana policije, u suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije i Turističkom zajednicom Općine Nedelišće organizira preventivnu akciju “Zajedno do veće sigurnosti”.

U sklopu akcije organizirati će se “biciklijada”.

Pozivaju se svi uzrasti vozača bicikla da se okupe kod Prometnog poligona za pješake i bicikliste u gradu Čakovcu, u Športskoj ulici kod SRC-a Mladost, 24. rujna od 9 u 10 sati. U 10,00 sati “biciklijada” kreće rutom Čakovec, Šenkovec, Brezje, Slakovec, Dunjkovec i Nedelišće. Na startu i cilju sudionike očekuje besplatna okrjepa.

Po dolasku na cilj, u Nedelišću na prostoru “MESAP-a”, bicikliste i ostale posjetitelje očekuje bogati program s puno zanimljivih sadržaja, kulturno-umjetnički program s folklornim skupinama domaćina i gostiju iz Makedonije, Slovenije i Mađarske, besplatne degustacije, kao i pokazna vježba rada Interventne jedinice policije i Crvenog križa (pružanje pomoći unesrećenom biciklisti).

Policijski službenici će na “info pultu” Policijske uprave međimurske provoditi aktivnosti preventivnih akcija “Zajedno do veće sigurnosti”, “Zaštitimo svoj bicikl”, te posjetiteljima dijeliti preventivni materijal u vidu brošura i letaka kao i prezentirati opremu koju policija svakodnevno koristi u svojem radu.

Za sve sudionike “biciklijade” organizirati će se bogata nagradna igra.

Povratak biciklista na polaznu točku, na Prometni poligon za pješake i bicikliste u gradu Čakovcu, očekuje se oko 16 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije