NAIŠAO NA SLIKU IZ DJETINJSTVA

POVRATAK STAZAMA DJETINJSTVA Izložba ‘Kotoriba kroz povijest’ oduševila otkrivenom prošlošću

Kotoripski zaljubljenik u fotografiju Marijan Kovač je uz Dane Kotoribe 2019. priredio izložbu fotografija pod imenom 'Kotoriba kroz povijest'. Neki su ostali oduševljeni otkrivenom prošlošću

Kotoripski zaljubljenik u fotografiju Marijan Kovač je uz Dane Kotoribe 2019. priredio izložbu fotografija pod imenom ‘Kotoriba kroz povijest’. Neki su ostali oduševljeni otkrivenom prošlošću.

Jedan od takvih bio je Ivica Ujlaki (68) iz Kotoribe. Fotografija ga je ugodno iznenadila.

– Ova fotografija je snimljena 1956. godine. Poslala mi je Ivekova sestra Ivanka koja sa suprugom Alojzom živi u dalekoj Australiji. To je jedan od mnogih primjera kako Facebook stranica ‘KM Photography’ koju uređujem spaja i povezuje Kotoripčane širom svijeta – kaže Marijan Kovač čija stranica sumira fotografije prošlosti Kotoribe.

I Ivica se je sjeća i objašnjava: – Fotografija je snimljena 1956. godine u obiteljskoj kući u Ulici Matije Gupca u Kotoribi. Na slici su roditelji, mama Zlata kojoj je bilo 27 godina, tati Florijanu je bila 31, sestri Emiliji 8, drugoj sestri Ivanki 6, meni 5, mlađoj sestri Tereziji 4 i najmlađoj Boženi je bila 1 godina – rekao nam je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije