MJESTA ZA NOVE ČLANOVE UVIJEK IMA

FOTO Međimurski samci znaju prirediti odličnu zabavu, a to su pokazali i na tradicionalnom plesu i druženju

Dobra zabava, provođenje kvalitetnog vremena, ali i međusobna podrška od samih je početaka cilj Udruge Međimurski samci, koja djeluje već 24. godinu i broji više od 120 aktivnih članova, a taj broj raste iz godine u godinu

Da se članovi Udruge Međimurski samci uvijek znaju dobro zabavljati dokazuje njihova najpoznatija aktivnost – tradicionalni ples nedjeljom od 18 do 23 sata. Veselo je bilo i protekle nedjelje, 1. rujna, u Hotelu Parku gdje se na druženju uz živu svirku okupio velik broj članova Udruge.

>> Međimurski samci znaju prirediti odličnu zabavu, a to su pokazali i na tradicionalnom plesu i druženju

Dobra zabava, provođenje kvalitetnog vremena, ali i međusobna podrška od samih je početaka cilj Udruge Međimurski samci, koja djeluje već 24. godinu i broji više od 120 aktivnih članova, a taj broj raste iz godine u godinu.

S djelovanjem i aktivnostima u njihovoj organizaciji upoznale su nas uvijek dobro raspoložene sugovornice Slavica Tkalec, predsjednica Udruge i Jadranka Novak, tajnica Udruge.

– Često se družimo s udrugama iz okolice koje su nam srodne. Zajedno organiziramo sportske susrete, posjećujemo jedni druge i imamo zabave na kojima je živa glazba nezaobilazna. Slavimo praznike zajedno, održavamo posebne igre i natjecanja, a svi koji nas poznaju već dobro znaju da je naša nedjelja rezervirana za tradicionalni ples u Hotel Parku, ispričala je Jadranka.

Predsjednica Udruge Slavica Tkalec na to dodaje kako se ulaz na zabave naplaćuje simbolično, a novac koristi za glazbu uživo koja je uvijek garancija odlične atmosfere. Kako ističu, velika podrška pri organiziranju aktivnosti i projekata pruža im Međimurska županija i župan Matija Posavec, kao i Hotel Park koji im ustupa predivan prostor za druženje, na čemu su im od srca zahvalni.

– Naša Udruga okuplja članove u starosti od 50 godina do 94 godine, no dobrodošli su apsolutno svi koji se vole družiti, ugodno razgovarati i naravno, zabavljati se! Jasno nam je da ima pojedinaca koji traže svoje mjesto, a možda još uvijek ne znaju gdje ga mogu pronaći. U takvoj smo situaciji bili svi mi, probijali smo led, ali se i brzo opustili i sad uživamo u međusobnom društvu. Svatko bez obaveze može prisustvovati na našim aktivnostima, a mjesta za nove članove uvijek ima, poručuje predsjednica Udruge.

Za odličnu atmosferu plesne nedjelje pobrinuo se njihov dugogodišnji gost Radovan Radek za mikrofonom, a kako je bilo na plesnom podiju pogledajte na fotografijama u nastavku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije