Prvi menadžeri EU projekata završili obrazovanje

Prvi menadžeri EU projekata završili obrazovanje

U Pučkom otvorenom učilištu Čakovec održana je podjela uvjerenja, koje se upisuje u radnu knjižicu, za program usavršavanja za menadžera/icu za izradbu i provedbu EU-ovih projekata. Ravnateljica POU Čakovec, Verica Rosić, nije krila zadovoljstvo izrađen projektima, kao i sami polaznici, koji su uz mnogo truda i napora puno toga naučili.

Znanja su usvajali pod vođenjem vrsnih stručnjaka: Andree Vugrinović, Tanje Reisinger i ovlaštenog investicijskog projektanta Nikole Kučiša.  Kako do ideje za pisanje projekta te kako napisati projekt, prijaviti ga za dobivanje bespovratnih sredstava te kako ga nakon toga i provesti, samo su neka od pitanja na koja su polaznici dobili odgovore. Zbog članstva u EU koje je pred vratima vjerujemo da će se mnogi mladi ljudi opredijeliti za obrazovanje u pitanjima pisanja i provedbe EU projekata.

Za to već imaju priliku tijekom ovog mjeseca kada u Učilištu s predavanjima započinje druga skupina polaznika. Svi zainteresirani koji imate višu ili visoku stručnu spremu te znanje engleskog jezika iskoristite priliku i postanite vrsni stručnjak u izradi i provedbi EU projekata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije