BOGAT PROGRAM

TRI DANA ZABAVE U Podroomu vas ovog tjedna očekuje tradicionalno Podrumarenje, nastup Matije Krnjaka, a dolazi i DJ John Rebix

Čakovečki Podroom Drink&Music Club i ovog tjedna za vas priprema veoma zanimljiv i bogat program, a pa ćete tako, kroz tri dana zabave, moći ćete uživati u odličnoj kombinaciji akustične i elektronske glazbe.

U četvrtak, 11. srpnja, sve ljubitelje vina i međimurskih vinograda očekuje tradicionalno Podrumarenje, koje je ovog tjedna u znaku vina Dvanajščak-Kozol. Kako bi atmosfera bila vesela i topla, za glazbeni dio večeri pobrinut će se TS Kumovi.

Program se nastavlja u petak, 12. srpnja u ugodnoj i intimnoj atmosferi ljetne terase Podrooma. Uz live acoustic tribute, ljubitelji Olivera Dragojevića moći će uživati u bezvremenskim hitovima ‘starog morskog vuka’ u live unplugged izvedbi Matije Krnjaka.

Klupski dio ovotjednog programa Podrooma nastavlja se u subotu, 13. srpnja, uz nastup mladog DJ-a Johna Rebixa, koji će sve ljubitelje elektronske glazbe zabaviti užarenim klupskim hitovima i pripremiti za nadolazeći festival Forestland.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije