TRI DANA VRHUNSKE ZABAVE

PARTY VIKEND U PODROOMU Očekuje vas tradicionalno Podrumarenje, nastup Kraundlera i osvježavajući kokteli na ljetnoj terasi

Ljeto je u punom jeku, vruće atmosfere ne nedostaje, a čakovečki klub Podroom i ovog tjedna priprema bogat i zanimljiv program za sve posjetitelje, kako na ljetnoj terasi, tako i u samome klubu.

U četvrtak, 4. srpnja, organizatori vas pozivaju na tradicionalno Podrumarenje koje će ovog tjedna biti u znaku vinarije Kunčić, te TS Prim. Vesele i ugodne atmosfere neće nedostajati, a svi vinoljupci moći će degustirati vrhunska vina. 

Kao što su iz Podrooma najavljivali, ovog tjedna počinju sa serijom evenata na ljetnoj terasi! Ovog petka, nakon što sunce zađe, vrijeme je da se opustite u chill atmosferi uz Gin i ljetne zvuke deep house-a!

U subotu, 6. srpnja, vrijeme je za Podroom Clubbing, koji ove subote ugošćuje Kraundlera. Čovjek koji je već duže vrijeme na regionalnoj elektronskoj sceni, svim ljubiteljima techno glazbe priprema nezaboravan događaj koji nikako ne smijete propustiti.

Program se nastavlja u petak, 12. srpnja, u pomalo drugačijem i opuštenijem tonu, kada će na ljetnoj terasi Podrooma svi posjetitelji moći uživati u live unplugged tribute to Oliver Dragojević. Prisjetite se starog morskog vuka uz Matiju Krnjaka na gitari, te uživajte u čaroliji ljetne atmosfere uz promotivnu ponudu pića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije