MEĐIMURSKI ZET

VIDEO Pjevač i gitarist s međimurskom adresom Ivan Ivanković predstavlja novi singl ‘Bijeg od sjećanja’

Široj javnosti poznat je kao bivši gitarist u bendu Marka Perkovića Thompsona

U suradnji s vodećom hrvatskom diskografskom kućom Croatia records, pod redateljskom palicom Darija Lepoglavca, glazbenik Ivan Ivanković izdao je spot za novi singl ‘Bijeg od sjećanja’.

Kantautor, pjevač i gitarist rodom iz Orlovca Zdenačkog već je dugi niz godina prisutan na hrvatskoj glazbenoj sceni, a široj javnosti poznat je kao bivši gitarist u bendu Marka Perkovića Thompsona. Nakon dugogodišnje suradnje s brojnim velikim licima hrvatske glazbene scene, krajem 2018. godine Ivan započinje intenzivan rad na samostalnoj karijeri.

Ovaj karizmatičan glazbenik iza sebe ima impresivan broj odrađenih koncerata na pozornicama velikih dvorana i stadiona po cijelom svijetu, od kojih ističe nastupe u Areni Zagreb, Njemačkoj, Austriji, BiH, Švicarskoj, Australiji i Kanadi. Upravo takvim je angažmanima isklesao iznimno sviračko umijeće.

Također, izdao je tri samostalna albuma u hard rock žanru na engleskom jeziku, a najnoviji singl ‘Bijeg od sjećanja’ samo je početak njegove glazbene priče koja će krajem 2019. godine rezultirati prvim albumom za domaće tržište.

– Pjesma ‘Bijeg od sjećanja’ vrlo je važan korak u mojoj karijeri, a velika mi je čast što mogu naglasiti da su autori teksta tog singla Mario Vestić, autor koji potpisuje hitove najvećeg hrvatskog rock benda Opće Opasnosti te njegov kolega, sjajni tekstopisac Ivo Rešić, istaknuo je naš sugovornik, inače međimurski zet koji trenutačno stanuje u Čakovcu.

Ne skriva činjenicu da mu je jedan od najvećih glazbenih uzora s hrvatske scene upravo bend Opća Opasnost, čiji rad prati od malih nogu. Kako kaže, još uvijek se čini nestvarnim da riječi autora koji su dio velikih hitova njegovih uzora upotpunjuju i njegovu pjesmu.

– To je na neki način ostvarenje mog dječačkog sna. Iskreno se nadam da će publika dobro prihvatiti ovaj singl, kao i sve nadolazeće, dodao je.

U nastavku pogledajte spot, čiji aranžmanski dio uz Ivana potpisuje i glazbenik Duje Ivić, s kojim je nekoliko godina dijelio pozornicu u Thompsonovom bendu. Također, zasluge pri stvaranju novog singla pripale su i Vinko Kovačević na bas gitari.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije