LIJEPA GESTA

POVODOM DANA ŽENA Jaglacima darivali pacijentice u Županijskoj bolnici Čakovec

Podružnica HUMS-a je započela ovu akciju prošle godine pod nazivom 'Žena ženi' u namjeri da takva lijepa gesta prijeđe u tradicionalno darivanje

U organizaciji Hrvatske udruge medicinskih sestara – podružnice Županijske bolnice Čakovec, danas, u petak, 8. ožujka su povodom Međunarodnog dana žena, članovi predsjedništva HUMS-a Božena Kapitarić dipl. med. tech., Kristina Premuš mag. med. techn. i Ivan Bacinger mag. med. techn., darivali jaglace pacijenticama koje su se zatekle u prostorima Centralne dnevne bolnice s kemoterapijom, Centra za hitnu medicinu – OHBP-a, Ginekološke, Kirurške, Internističke i Poliklinike Odjela za neurologiju..

Podružnica HUMS-a je započela ovu akciju prošle godine pod nazivom ‘Žena ženi’ u namjeri da takva lijepa gesta prijeđe u tradicionalno darivanje na Međunarodni dan žena.

Prošle godine članovi HUMS-a darivali su medicinske sestre, a ove godine pacijentice. Akciji su se pridružili i podržali je v.d. ravnatelja doc. dr. sc. Tomislav Novinščak te prof.v.š., dr. med. i pomoćnik za sestrinstvo Goran Toplek, mag. med. techn.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije