SJAJNI PLESAČI

PLESNI STUDIO KORAK osvojio 5 prvih mjesta i ostvario plasman u A ligu DanceStar ‘World finals’

Plesni studio ‘Korak’ plasirao se u 'World finals', osvojio 5 prvih mjesta od 5 prijavljenih koreografija, te su se sve koreografije plasirale u finale

Ovogodišnji DanceStar ESDU u Opatiji bio je za ‘Korak’ prije svega jedan uspješan ‘team building’. Domaći projekt pod nazivom ‘Our African Story’ izveden u Čakovcu tjedan dana prije natjecanja ispred nešto više od 1500 posjetitelja posebno je povezao i emotivno dirnuo plesače ‘Koraka’ koji su natjecanju pristupili opušteno i pomalo nesvjesno jer se nedjeljni dojmovi još uvijek nisu slegli. 

– Bili smo opušteni i odlično se proveli. Bilo bi nam draže da su sve koreografije imale konkretnu konkurenciju, no dali smo sve od sebe, a posebno smo ponosni na našu mlađu grupu juniora koji su u konkurenciji od 10 točaka osvojili prvo mjesto. Za sebe smo otplesali najbolje moguće, a nakon analize snimke vidjeli i naučili kako određene stvari odraditi  kvalitetnije obzirom na natjecanja koja tek slijede  – poručila je koreografkinja i voditeljica Virna Hošnjak.

Plesni studio ‘Korak’ plasirao se u ‘World finals’, osvojio 5 prvih mjesta od 5 prijavljenih koreografija, te su se sve koreografije plasirale u finale. Plesači na kvalifikacijama za veliko ‘World finale’ imaju mogućnost upasti u A ili B ligu natjecanja obzirom na ocjene i kvalitetu pojedine koreografije.

Plesači ‘Koraka’ ušli su sa čak dvije koreografije (‘Freedom’ & ‘Soul drums’) u A ligu natjecanja. Od sveukupno 187 točaka cijelog natjecanja samo njih 23 plasiralo se u A ligu. Sretni i motivirani kreću u nove radne pobjede.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije