najveća žrtva

FOTO Sjećanje na poginule i nestale međimurske policajce

U borbenoj akciji, 9. studenog 1991. godine život su izgubili Željko Pongrac i Branko Kos, a Vlado Štampar još uvijek se vodi se kao nestali

U četvrtak, 8. studenog u jutarnjim satima, u organizaciji Udruge Specijalne jedinice policije Policijske uprave varaždinske “Roda” te Policijske uprave Međimurske, Grada Čakovca i Mjesnog odbora Kuršanec, položeni su vijenci i upaljene svijeće u počast poginulim i nestalim pripadnicima “Roda”, policijskim službenicima iz međimurske i varaždinske županije.

Počast poginulim braniteljima odana je kod spomen-obilježja poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata u Perivoju Zrinskih, u Policijskoj upravi Međimurskoj te u Kuršancu. Odavanju počasti prisustvovali su načelnik Policijske uprave međimurske, predsjednik i članovi Udruge, gradonačelnik Grada Čakovca sa suradnicima, članovi obitelji te zaposlenici i kolege iz Policijske uprave međimurske.

Načelnik Policijske uprave, u svom obraćanju zahvalio je svim braniteljima na njihovoj najvećoj žrtvi u obrani Republike Hrvatske. Prigodnu molitvu vodio je kapelan policijske kapelanije Sv. Franjo Asiški vlč. Vjekoslav Vidaček.

U borbenoj akciji, 9. studenog 1991. godine, kao pripadnici Specijalne jedinice policije “Roda” život su izgubili Željko Pongrac i Branko Kos, a Vlado Štampar još uvijek se vodi se kao nestali.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije