ikona međimurske popevke

KUD Seljačka Sloga organizira memorijal ‘Deca, moja deca’ u čast Teti Lizi

Memorijal se održava dan nakon što bi Teta Liza slavila svoj 94. rođendan

KUD Seljačka sloga Donja Dubrava organizira memorijal u čast ikoni međimurske popevke Elizabeti Toplek, našoj Teti Lizi. Memorijal će se održati 17. studenog u sportskoj dvorani OŠ Donja Dubrava, a na memorijalu će nastupiti izvođači koji međimursku popevku, a i Tetu Lizu nose u srcu.

Memorijal se održava dan nakon što bi Teta Liza slavila svoj 94. rođendan, a svi znamo da je Teta Liza svoje rođendane slavila uvijek uz međimursku pjesmu okružena njoj najmilijim osobama. Izvođačima će se na pozornici pridružiti i učenici OŠ Donja Dubrava, a literarne i likovne radove na temu Tete Lize moći ćete vidjeti na izložbi u samoj dvorani prije i poslije koncerta.

– Vidimo se u subotu, 17. studenog u 18 sati u sportskoj dvorani OŠ Donja Dubrava na velikoj proslavi međimurske pesme i naše Tete Lize – poručuju organizatori, a u nastavku donosimo i popis izvođača. Nastupit će Saša Štefić Sale, Ženski pjevački zbor KUD-a Seljačka sloga Donja Dubrava, Vilim ČitušMia Perenc, Andrija MaronićAna Anet ZerecAlan KanskiLea ŠprajcNenad PeršakJosip Sanjković MitricaGusti Draksar, Etno Duo “Goga i Željko“, Ethno Garden, Marija Duhović – scenski prikaz o Teti Lizi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije