uz dan policije

FOTO Mališani čakovečkog dječjeg vrtića ‘Bambi’ posjetili PU međimursku

Najviše oduševljenja djeca su pokazala fotografirajući se na službenim motociklima s upaljenim rotirajućim svjetlima

Povodom Dana policije u posjet Policijskoj upravi međimurskoj već nekoliko godina dolaze mališani dječjeg vrtića “Bambi” iz Čakovca. U posjet je došlo njih 20-tak djece u pratnji odgojiteljica.

Dobrodošlicu mladim gostima zaželjela je Danijela Turk, policijska službenica za odnose s javnošću te ih kroz šetnju prostorijama zgrade Policijske uprave upoznala s radom i radnim ozračjem u kojem policijski službenici i drugi zaposlenici obavljaju svoje svakodnevne poslove.

U dvorištu Policijske uprave upoznali su se s mogućnostima Mobilnog preventivnog centra policije, dok su policijski službenici prometne i interventne policije pripremili raznu opremu, pomagala i službena vozila koja koriste u svom radu te im na zanimljiv način opisali kako izgleda njihov radni dan.

Najviše oduševljenja djeca su pokazala fotografirajući se na službenim motociklima s upaljenim rotirajućim svjetlima. Nakon zanimljivih prezentacija, oduševljeni mališani prihvatili su poziv policijskih službenika da ponovno posjete međimurske policajce.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije