VESELI PROGRAM

FOTO Mali ‘Bambići’ razveselili bolesnu djecu i djelatnike Odjela pedijatrije ŽB Čakovec

Najveći osmijeh bio je na licima najmlađih, no vrtićarci su razveselili i djelatnike koji su zajedno zapjevali i pružili im podršku u nastupu

Povodom obilježavanja Međunarodnog dječjeg tjedna, u četvrtak, 4. listopada mališani iz čakovečkog dječjeg vrtića ‘Bambi’ posjetili su Odjel pedijatrije Županijske bolnice Čakovec.

Kako bi uljepšali boravak pacijentima na Odjelu Pedijatrije, odgojiteljice Ivana Pečarko, Riana Tkalčec i Katarina Kluza Radojčić i skupina ‘Mravići’ pripremili su vesele pjesmice i recitacije na temu jeseni. 

– U sklopu obilježavanja Međunarodnog dječjeg tjedna odlučili smo razveseliti hospitaliziranu djecu na Odjelu pedijatrije. Pripremili smo program na temu jeseni, koji smo se zaista potrudili uvježbati i djeca su ga brzo usvojila – rekla je odgojiteljica i mentorica Ivana Pečarko.

Najveći osmijeh bio je na licima najmlađih, no vrtićarci su razveselili i djelatnike koji su zajedno zapjevali i pružili im podršku u nastupu. 

– Suradnja s Dječjim vrtićem Bambi je dugogodišnja. Ove su nas godine kontaktirali i zamolili da djeca iz vrtićke skupine vide Odjel pedijatrije i upoznaju se s prostorom koji je šaren i uređen da im bude ugodno. Cilj je malim vrtićarcima približiti naš odjel da u slučaju bolesti ovdje dolaze kao u poznatu sredinu te da im stres bude što manji – istaknula je glavna sestra Odjela za pedijatriju Dijana Farkaš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije