za pomoć mačkama

Na Humanitarnom buvljaku u Čakovcu nabavite odjeću, obuću, nakit, kozmetiku i ostalo uz simboličnu donaciju

Odjeću, obuću, knjige, CD-e, igračke i ostalo nabavite uz simboličnu donaciju, a prihod ide za napuštene mačke o kojima skrbi udruga Sklonište dobrote

Udruga Sklonište dobrote trenutno skrbi o preko 200 mačaka zbrinutih s ulica Međimurske i Varaždinske županije u domovima volontera. Većina mačaka je došla na skrb teško bolesno ili ozlijeđeno gdje su se troškovi liječenja popeli na ogromne brojke, a ne smijemo ni zaboraviti na troškove hrane i ostalih potrepština.

Iz tog razloga, kako bi volonteri podmirili postojeće troškove i bili u mogućnosti dalje pomagati mačkama sa ceste, organizirali su 2. Humanitarni buvljak koji će se održati u subotu, 29. rujna od 17 do 19 sati u Starom Hrastu (1. kat, Ivana Novaka 38, Čakovec).

Za vas su pripremili brdo robe (majice, hlače, haljine, jakne), obuće, nakita, kozmetike, knjiga, CD-a, igračaka, keramike, svega po malo, a sve možete dobiti u zamjenu za simboličnu donaciju. Sve stvari su ili nove ili malo korištene (i očuvane). Također su dobrodošle donacije u hrani, pijesku, starim ručnicima, igračkama za mačke i drugim potrepštinama.

– Ukoliko ne možete prisustvovati akciji pozivamo vas da uplatite donaciju na IBAN: HR9623400091110790897 s naznakom “za mace” i pomognete na taj način! – poručuju iz udruge, a sve novosti vezane uz buvljak možete pratiti klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije