Vojko V Čakovcu

Splitski reper Vojko V 6. listopada dolazi u Čakovec

Ojačao je povratak hip hopa na scenu, a hitovima poput 'Pasta Italiana', 'Zovi Čovika' i 'Ne može' rasplesao i nasmijao Hrvatsku, a idući koncert ima u Međimurju!

Splitski reper Vojko V (ili Vojko Vrućina) kojeg znamo još od rada s nedavno preminulim Dječacima i Kišom metaka dolazi u Čakovec i to 6. listopada u Metalac!

Ojačao je povratak hip hopa na scenu, a hitovima poput “Pasta Italiana”, “Zovi Čovika” i “Ne može” rasplesao i nasmijao Hrvatsku, a idući koncert ima u Međimurju!

Nazovi čovika i dođi na koncert Vojka

Vojko V Čakovcu – jer kako drukčije nazvati event ovog osebujnog Splićana? Posljednji singl “Ne može” svima je u uhu, spominje sve, od tete u dućanu, do organizatora. Iza njega je veliko ljeto, nastupi na zagrebačkom Beerfestu, veliki koncerti diljem Hrvatske, a posljednji koncert prije krune sezone u Domu sportova Vojko V će održati upravo u čakovečkom Metalcu.

6. listopada čakovečki Metalac postat će premalen za sve ljubitelje rapa i hiphopa, u večeri u kojoj će Vojko V biti šlag na torti, a Otpor i Blokada, ali i Arien i DJ Angie odličan warm-up i after koncerta. 

Vojko V dolazi, bolje se pazi, skupljaju se pare, nazovi čovika. Ulaznice po cijeni od 50 kuna nabavite u Metalcu ili na Ticket2go.hr, na dan koncerta 60 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije