uručila ministrica

FOTO Bernarda Hamer iz Selnice nagrađena za promicanje udomiteljstva

Bernarda Hamer je nagradu zasluženo dobila jer već više od 20 godina djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi pruža sigurnost, ljubav i topli obiteljski dom

U ponedjeljak, 24. rujna u Ministarstvu za demografiju dodijeljene su nagrade udomiteljima za izuzetne uspjehe ostvarene u promicanju i obavljanju udomiteljstva u 2018. godini.

Nagrađenim udomiteljima, između ostalih i Međimurki Bernardi Hamer iz Selnice, nagrade u obliku povelje uručila je ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Nada Murganić. Bernarda Hamer je nagradu zasluženo dobila jer već više od 20 godina djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi pruža sigurnost, ljubav i topli obiteljski dom.

Nagrada se inače dodjeljuje udomiteljima na temelju Odluke o dodjeli nagrada udomiteljima za izuzetne uspjehe ostvarenje u promicanju i obavljanju udomiteljstva u 2018. godini koju donosi Odbor za donošenje prijedloga o dodjeli nagrada udomiteljima za izuzetne uspjehe ostvarene u promicanju i obavljanju udomiteljstva.

Načelnik Općine Selnica, Ervin Vičević je na poziv gospođe Hamer i njene obitelji, također prisustvovao dodjeli nagrada u Ministarstvu. Tom prilikom rekao je kako se zahvaljuje na pozivu te istaknuo kako je izrazito ponosan na cijelu obitelj Hamer i kako obitelj može služiti kao primjer ostalima, piše Općina Selnica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije