Vježbom do osmjeha

Priključite se sportskim aktivnostima u organizaciji Udruge žena Strahoninec

Projekt 'Vježbom do osmjeha' završava 26. rujna 2018. u 17 sati na odbojkaškom igralištu u Strahonincu

Sunčano nedjeljno poslijepodne članice Udruge žena Strahoninec iskoristile su za bicikliranje do ribnjaka u Črečanu u sklopu projekta “Volim svoje zdravlje”, uz pokroviteljstvo Općine Strahoninec. Svoje aktivnosti nastavljaju do kraja mjeseca rujna. 

U sklopu projekta ‘Vježbom do osmjeha’ pozivaju na nordijsko hodanje ulicama Strahoninca koje će se uz stručno vodstvo Lane Križarić održati u četvrtak, 20. rujna 2018. u 18 sati. Okupljanje je ispred Dječjeg vrtića u Strahonincu.  

U ponedjeljak, 24. rujna 2018. godine u 17 sati održati se će zajedničko druženje i rekreacija na otvorenom u sportskom parku kod nogometnog igrališta u Strahonincu, gdje će djeca Osnovne škole Strahoninec zajedno sa članicama Udruge igrati razne igre – bacati kolutove, voditi loptu nogom i bacati loptice u koš.   
Projekt ‘Vježbom do osmjeha’ završava 26. rujna 2018. u 17 sati na odbojkaškom igralištu u Strahonincu, gdje će se članicama Udruge žena Strahoninec pridružiti djeca nižih razreda Osnovne škole Strahoninec.

Ovim putem pozivaju sve sumještane Općine Strahoninec da podupru njihov projekt ‘Vježbom do osmjeha’ i priključe se sportskim aktivnostima.

Najnovije